De online diensten van idroom

Route richting het gewenste droomresultaat
Het grote voordeel van Idroom schuilt in ons complete aanbod waarmee we u veel werk, maar vooral veel zorgen uit handen nemen. Door met u mee te denken tijdens het ontwikkelingsproces ontstaat een helder beeld van uw wensen, waar wij vervolgens gemotiveerd mee aan de slag gaan.

Ontwerp

Het imago van uw bedrijf wordt grotendeels beïnvloed door de uistraling. Het is dan ook essentieel dat website en communicatie overeenkomen met uw bedrijfsvisie. Design is daardoor erg belangrijk voor uw boodschap. Idroom voorziet u daarom van:


Een complete huisstijl:

Identiteit, visie en karakter worden zichtbaar middels een consequent gehanteerd huisstijl. Hierdoor ontstaat het herkenbaarheids effect: u zult herkend worden aan de hand van lettertype, kleuropmaak en logo's!


Bedrijfslogo:

In een opslag wordt duidelijk waar uw bedrijf voor staat. Een helder, maar bovenal veelzeggend logo kan doorslaggevend zijn voor potentiële klanten. Graag geven wij onze creativiteit de ruimte om u te verrassen met frisse en aansprekende logo's!


Webdesign:

Voor site bezoekers is de lay-out van een website cruciaal. In fracties van een seconde beslist een potentiële klant of de website het bekijken waard is of niet. Wij steken daarom veel tijd in het optimaliseren van het design van een website. Want één ding is duidelijk: uw website is hét visitekaartje van uw bedrijf!


Drukwerk:

Als bedrijf wilt u meerdere malen een brochure, flyer of een visitekaartje laten ontwerpen en bedrukken. Idroom heeft de expertise in huis om een vooruitstrevend ontwerpbestand aan te leveren die aan al uw wensen voldoen.

Gebruiksvriendelijk CMS

Inmiddels is Idroom in het bezit van haar eigen, unieke Content Management Systeem (CMS). Een bijzonder handige internetapplicatie, waarmee u op eenvoudige wijze zelf uw website kunt updaten of aanpassen. Zonder technische kennis is het mogelijk om nieuwe content zoals documenten, foto's en meer op uw website te plaatsen.

Vrijwel iedereen kan werken met dit systeem, vanwege de standaard Windows en Word functionaliteiten. U logt simpelweg in met username en wachtwoord via uw browser. U kunt hiermee overal en altijd uw website aanpassen.

Onderhoud bestaande of nieuwe websites

Idroom is ook uw partner als het gaat om het updaten en onderhouden van bestaande websites. Om uw bezoekersaantallen constant te houden is het belangrijk om zo nu en dan nieuwe content te plaatsen op uw website. Voor meer informatie over onze onderhoudsservice kunt u contact opnemen.

  • Endemol productions
  • Multiminded
  • Cartel Internetservices
  • De Sluisgroep
  • Sjonic
  • Creativepulses